Количка
0 продукта
 
Промоции
 
Най-продавани
 
Препоръчани
 

Поръчки и доставки

1. РЕГИСТРАЦИЯ 

Регистрацията в сайта НЕ е необходима, за да извършите поръчка. 

2. КОШНИЦА

Под снимките и описанието на всеки продукт има бутон ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА, както и възможност за определяне на желаното количество за покупка. Натискането на този бутон записва избраното количество от дадения продукт във виртуална „кошница”. Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете. Цената, която е посочена е за един брой и НЕ включва цената по доставка на посочения от Вас адрес.

3. ПОРЪЧКА

Натискането на бутон ПОРЪЧКА, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва:

- Избор на адрес за доставка. Задължителните данни за изпращане на стоката към клиента е въвеждането на коректен точен адрес, име, фамилия и мобилен телефон.
- При довършване на поръчката можете да оставите коментар или конкретно изискване към начина на доставка

Поръчки се приемат по всяко време на денонощието

4. ДОСТАВКА

Доставката на посочен от потребителя адрес е за негова сметка.
Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт, а плащането чрез услугата "наложен платеж". Стойността на доставката се изчислява автоматично от сайта на Еконт (http://www.econt.com/tariff-calculator/) в зависимост килограмите на стоката. По желание от страна на клиента за друга куриерска фирма или за доставка "до поискване" моля да уточните това в полето пояснение.

Доставките се извършват в рамките на 2 работни дни.

5. Потвърждение за поръчка

Наш оператор ще се свърже с вас на посочения телефонен номер за да потвърдите поръчката.
Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор потребителя и онлайн магазин bgsouvenir.com.

Плащането на поръчаната стока не е авансово и се приема като задатък с пълен размер на крайната цена на продукта.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

6. ОТКАЗВАНЕ ОТ СТОКА

Клиент, поръчал стока през електронния магазин bgsouvenir.com  и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:

- не е спазен предварително уговорения срок за доставка;
- доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
- цената не съответства на оферираната;
- при условията на чл.69,ал.3 от ЗЗППТ;